top of page

Geen enkel project, zowel interieur als grafisch, is hetzelfde. Daarom maken we offertes op maat.

Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt zo snel mogelijk een duidelijke en aantrekkelijke offerte.

 

Ontwerpburo MK ontwerpt voor zowel zakelijke klanten als voor particuliere klanten.

INTERIEURARCHITECTUUR

interieur design

nieuwe indeling

interieurplan

verbouwing

werktekening

3D tekeningen

inrichting

bouwtekening

materiaal- en kleurvoorstel
plattegronden

en nog veel meer..

INTERIEURARCHITECTUUR
GRAFISCHE VORMGEVING

logo & visuele indentiteit
huisstijl
visual content

advertenties

folders & flyers

magazines
website ontwerp
package design
mailings
Illustraties

en nog veel meer..

GRAFISCHE VORMGEVING

Wat doet een interieurarchitect nu eigenlijk? Als interieurarchitect voel ik wat de ruimtes nodig hebben zodra ik door een gebouw loop. Het gaat veel verder dan alleen het stylen van ruimtes. Er wordt tevens gekeken naar de functionaliteit, vorm essentie, belijningen, ritme en licht van een ruimte.

Je creëert een afwisseling van rust en spanningsvelden door grote vlakken te gebruiken en elementen op een slimme manier weg te werken. Het kan ook zijn dat je juist een deel van de ruimte uitlicht als functie of element. De keuze van de juiste materialen is hierbij van uiterst belang. Hiermee versterk je de eerder genoemde elementen die dan zorgen voor de specifieke sfeer, spanning, ritme en eenheid in de ruimtes.
 

Ontwerpburo MK ontwikkelt unieke logo’s, krachtige huisstijlen, promotiematerialen (zoals flyers/posters/magazines etc.) en websites.

Een onderscheidende identiteit zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt. In nauwe samenwerking met u als klant komen we tot het gewenste eindresultaat.
 

Grafisch ontwerpen gaat verder dan een bedrijfs-logo. Een goed doordachte huisstijl, consequent vormgegeven, geeft uw bedrijf communicatie-kracht! Een duidelijke en herkenbare stijl waarop gebouwd kan worden.


Ontwerpburo MK verzorgt zowel het drukwerk als de online uitingen. Wanneer gewenst kan Ontwerpburo MK alle verschillende facetten van een project of evenement verzorgen.
 

GRAFISCH MEETS INTERIEUR

grafisch versterkt interieur

gevelbelettering

icoons gepersonaliseerd

vormgeving routing pand

interieur branding

nieuw pand - nieuw indentiteit

huisstijl

patronen binnen huisstijl

en nog veel meer..

GRAFISCH MEETS INTERIEUR

Grafische vormgeving en interieurdesign hebben veel raakvlakken, waardoor ze elkaar kunnen versterken en spannende contrasten kunnen creëren. Doordat we een opdracht vanuit een breed perspectief benaderen kunnen we een totaalpakket aanbieden waarbij de klant er alle voordelen uit haalt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het grafisch aangeven, versterken en  optimaliseren van looproutes en/of verschillende functionele zones binnen het bedrijfspand. Hierdoor vind er een effectievere en efficiëntere stroming/flow in het bedrijf plaats. 

bottom of page