Bij dit project wilde de klant een oplossing voor het gebrek aan opbergruimte wat resulteerde in een rommelig geheel bij het eetgedeelte. Bij het zien van de ruimte was een kast op maat rondom de opening van de eetkamer naar het woongedeelte een mooie en rustige oplossing. De doorgang krijgt op deze manier meer body en de eetkamer meer allure. Dit wordt extra versterkt door de originele ensuite deuren te restaureren en terug te plaatsen. Het wandmeubel zorgt voor genoeg opbergruimte en door te spelen met open kasten met lichteffecten kunnen waardevolle persoonlijke elementen uitgelicht worden. Door de gehele ruimte zijn er nog een aantal kleine aanpassingen gedaan door middel van nieuw meubilair te plaatsen in de eetkamer, woonkamer en terras. Dit zorgt in zijn algemeenheid voor een kleine facelift.

Schuif aan de regelaar om het voor en na resultaat te bewonderen.